tidskapsel

27 december tog jag en löptur till skepsviken, så vackert.
28e december hängde jag med dessa älskvärda, så tacksam för dem.
29e december vaknade jag upp hos henne och åt en oförglömlig frukost. Och det blev sorgligt nog sista gången vi sågs innan hon flyttade tillbaka till sitt östersund. 
31e december till 1e januari var jag i en liten by utanför jönköping med 20 fantastiska människor som jag knappt kände, men nu känner.  Fint ändå. Nyår hade nog inte kunnat bli bättre.
2e januari åt jag och ina en pestomacka tillsammans på yerba. Tänk att jag blev bästis med en så bra person för massa år sedan? Tacksam? ja
5e januari 12:22, åt jättegod lunch/frukost (efter att ha råkat försova mig en hel del ) innan mitt tåg till ytterby gick.
14:07 går med frusna fingrar och försöker fånga en instagram bild innan jag kommer fram till Jakob. Fick kramat honom lite extra innan han åker tillbaka till England och forsätter på äventyret vi tillsammans påbörjade. Kommer sakna min kompanjon.
Sen tog jag tåget vidare till att träffa en annan kusin, Sofia! Vi åt sushi och pulsade lite i det tunna snölager som lagt sig över stan. Sen förundrades jag över hur nära Sofia, Anna bodde och gick därför de få metrarna över till Anna för lite spontanhäng. Innan jag vid 21: 23 befann mig utanför centralstationen för att åka hem.
 
Har tänkt skriva här så länge men inte vetat hur. Det fick bli såhär. 
vardag. | |
#1 - - ina:

så tacksam för dig med anna<3

Upp