sommarlovet 2017

Har inte uppdaterat på år och dagar känns det som. Att ha pojkvän och vara kär tar upp mycket tid har jag märkt. Men nu är dagen kommen. Here is what I´ve been up to:
Sen vi flyttat till utby har det inneburit att det endast är 7 ynka kilomentrar till mormor och morfar vilket har lett till lite spontanbesök hos dem några gånger. De blir så glada och det är så fint att se. Och jar blir glad för att få hänge med dem och få känna mig som viktigaste människan i universum genom frågor som "är du hungrig?" eller "vi kör dig". Väldigt fina är dem. 
Också blivit en del löpturer. Att bo på utby gör också att jag bara har 3.5 km till mitt jobb aka biltema. Så passar ibland på att springa hem från jobbet. Och ibland men bara ibland tar jag och springer ut på en brygga bara för att känna på havsvinden. Tacksam över att få bo nära havet igen.
För det mesta pratar jag dock med min favorit person - John. Vi brukar ringa när han åker till jobbet halv åtta sen en gång när jag har lunch och sen när han åker hem från jobbet och sen innan vi går också lägger oss. Känns ganska lagom.
Haft fantastiska lediga dagar på altanen och ätit god frukost och läst en läskig men bra bok - "into the water" av paula hawkins. 
Tar promenader på den vackra grusgången nedanför huset där det betar lamor haha.
Myser under täcken med mamma på vår altan. För att ha en otrolig havsutsikt innebär också att det blåser mycket. Men ska inte klaga.
Hade också en dag av tillbedjan och att pumpa mig full med sanning och ande. Wow. Gud är bra.
Förra helgen var en av de bästa. För då fick jag äntligen träffa honom. Efter 19 dagar ifrån varandra. Usch vad jobbigt det är att ha kärleken i Mora. Men stockholm förenar som man brukar säga (nä det brukar man inte). Vi hade en fantastisk dag i Sandhamn. Varför åkte vi till Sandhamn? För att jag älskade serien "morden i sandhamn" som gick på fyran ett tag. Men ön var till och med bättre live kan jag säga. Blev bränd och lycklig efter dagen. 
 
Nu har jag haft en vecka i Uddevalla som kantats av lite förkyldning och firande av finaste Lina. Nu kommer snart Anna så better get going. 
vardag. | |
#1 - - liny ovster o s v:

OMG loggade in på bloglovin för första gången på aplänge idag och läste detta!! ifall du menade mig med lina så <333333 så gos att du kom miss u kramis

Upp