02-03-2017

Så blev jag 21 år! Blev väckt av fina korridorskompisar som kom in och överraskade mig med sång, såå fint? Var verkligen inte beredd på det men blev så glad! Sen bjöd jag in lite folk på brunch hos mig, fick ihop 20 skånevänner varav många jag inte känt så länge. Väldigt kul, känner att jag vill satsa på människorna här nere nu när det är här jag bor. Kul att det finns så många trevliga också. Sen efter det blev jag helt slut men lyckades ändå vara med på husfesten som hölls här på Laurentii med folk från alla korridorer. Kul att vara med men var väldigt trött efter brunchen. Blir lite en anspänning att hålla i saker tycker jag, men känner för varje gång jag gör något sånt så blir jag mer och mer avslappnad i det. Sen på lördagsmorgonen åkte jag hem och hade släktkalas, väldigt mysigt att träffa släkten (framförallt lovisa som kom från uppsala!). Fick en skrivare och en hårddisk, hade inte kunnat bli bättre. Sen på söndagen träffade jag Lovisa (inte kusinlovisa) och bakade paj innan jag tog tåget hem. 
Sen jag kommit tillbaka har allt gått i ett. Har haft flera "aktiviteter" på en dag och varit super social. Varit på credo, agape, fikat med Jenny, bakat semlor med klassen, kollat bio, lunchat med jens, gått på askonsdagsmässa och kollat bio med klassen. Det känns som att det har gått en vecka fast det bara varit några dagar. Allt jag gjort är väldigt kul men känner idag att min introverta sida måste få lite tid. Speciellt eftersom jag imorgonbitti åker mot stockholm! Jag och Lina ska nämligen se Alex och Sigges show "Live". Har sett framemot detta så mycket. Träffa Lina och komma iväg till något nytt lite. Kanske få lite perspektiv på allt som händer i Lund och samtidigt kanske koppla bort livet här nere en stund. 
Som vanligt går jag fort mellan olika känslor som ibland tar över hela mig känns det nästan som. Då har jag fått fly in i lovsång och friden från Jesus. Bara han kan lugna alla mina känslostormar.
vardag. | |
Upp