stad i världen

Okej hade världens bästa helg i Stockholm med Lina, och tog äntligen lite riktiga bilder.
Gick upp 05:00 för att ta tåget mot stockholm, efter några timmar av illamående och försök till att somna hamnade jag i Stockholm där Lina väntade. Vi gick till de vanliga ställena, gamla stan, kungahuset, rosenbad osv.
Efter lite häng på stan åkte vi hem och köpte sushi och gosaker. 
Vi fick bo med Linas snälla släktingar. Så goa!
Innan alex och sigge gick vi en sväng på fotografiska. Det var jättemycket folk så vi var inte där så länge, tyckte också att många av utsällningarna var lite obehagliga.
Sen var det äntligen dags för att se Alex och Sigges show "Live". Blev faktiskt helt tagen av hur bra den var. Hade inte så höga föräntningar, men blev så positivt överraskad. Resten av tiden i stockholm la vi på att gå på gudstjänst i roseniuskyrkan, luncha med Lovisa och shoppa jeans.
 
Nu har jag varit i Lund i några dagar. Mest skrivit på hemtentor och projektarbeten och utfört sociala experiment (as you do). Inser att vardagen rullar på så snabbt. När jag flyttade till Lund trodde jag att jag skulle ha massa tid att umgås med vissa människor som jag nu bara träffat ett fåtal gånger. Undrar ibland var all tid tar vägen. Igår när jag gick och la mig tänkte jag dock på hur stort det är att jag faktiskt kom in i Lund. Min stora dröm och att jag får leva dethär livet här som jag drömt om. Vilken ynnest. Ibland glömmer jag bort det, det är lätt att fokusera på nästa steg. Nästa sak jag vill uppnå eller få, istället för att titta vad jag fått. 
Annars så ska jag akut åka hem i helgen för jobbintervju. Efter att de kallade mig började jag på allvar fundera på vad jag vill göra med min sommar. Kommer absolut att gå på intervjun och försöka få jobbet, men om jag får jobbet är jag rädd att det innebär tre månader fast i Uddevalla, som de flesta vänner lämnat. Jag tänkte ju resa i sommar, kanske åka på missionsresa. Men samtidigt behöver jag ju pengar. Nu när jag tänker efter tycker jag nog att sommaren ofta är rätt jobbig, jag slits alltid mellan att göra sånt jag tycker är kul och att jobba. Jag vill ha en kul sommar samtidigt som jobbet ofta kräver så mycket. Och samtidigt som jag behöver pengar. Vi får väl se. En sak i taget.
vardag. | |
Upp