back on track

Jag är tillbaka i Lund! Och här på bloggen. Har tänkt skriva några gånger men inte känt mig motiverad. Tycker samtidigt att det är så fint att ha en liten egen värld med minnen sparade, så jag tänker titta in ibland!
Efter ett väldigt långt jullov kändes det som i alla fall så är jag tillbaka i Lund. Det var lite vemodigt att vara tillbaka den första dagen. Att börja laga all sin mat igen, diska och också att det kunde kännas som att vara tillbaka i en annan värld. Men nu är jag inne i det igen och det känns kul att vara tillbaka, kanske lite extra för att jag köpt nya kuddfodral haha. Sånt som gör mig glad. En annan sak som gör mig glad var att träffa lite strandhemstjejer i tisdags! Vi insåg att det inte behöver vara så knepigt att få till att ses. Annars har jag skrivit klart min hemtenta som jag lämnade in i fredags. Är inte supertaggad för den nya terminen, verkar halvintressant. Men aja kan bli kul.
Okej vill berätta lite om lovet!
Innan jul var vi några dagar i Uddevalla och sen firade vi jul i göteborg med johns familj, väldigt mys!
Juldagen var vi dock hos mig och tog cheesy godjulbilder och firade med min släkt!
Sedan åkte vi till Vetlanda och Johns mormor som fyllde 86 år. Kul att få bli del av en annan persons familj. Kände under lovet att det mer och mer kändes som ens egen släkt.
Sen var vi i Mora och åkte skidor. Tänkte skriva "massa skidor men insåg att jag ju faktiskt bara åkte två gånger. Men det var kul! Förutom när jag ramlade, började frysa om händerna och gick av spåret för att gråta :)) Nu har John sett den sidan av mig i alla fall haha! Men det var också väldigt härligt, kul att vara ute och frös aldrig om fötterna vilket tidigare har varit min anledning till att jag inte gillar det.
 
Nutid igen:
Vi var på pannkakskyrkan i Lund igår och Ann sov hos mig! Och så gjorde vi jättegod frukost. Bra start! Nu ska jag på examensfest snart, bye!
vardag. | |
Upp